Var är jul-t-shirten?

Har ni sett de där snygga (eller ska jag säga fula?) jultröjorna som blivit så populära de senaste åren? Ni vet de där långärmade tröjorna med snögubbar, renar och tomtar på som påminner om något mormor skulle sytt men som medvetet blivit fulare med tydliga figurer med vintertema?

Hur som helst är jag inte ensam med att tycka dem ser rätt häftiga ut och jag tycker även att de bidrar till julkänslan. Det mesta av julkänslan är sånt som kommer i vardagen tycker jag med allt från julpynt, träffar, mat, klädsel och mycket mer. Det är alla de små detaljerna som hjälper till och jag tycker jultröjorna är fantastiska här.

Däremot måste jag säga att det största problemet är att jag gillar att bära T-shirts även på vinte29rn. Kanske för att när jag är utomhus har jag jacka och när jag är inomhus är det lika varmt om alltid annars. Det är helt enkelt mer bekvämt och skönt att bära T-shirts men det finns inga jultröjor som är T-shirts.

Det hade varit kul om något företag som sålde jultröjor som t.ex. jultrojbutiken.se hade kunnat ta fram en jul-T-shirt som man hade kunnat bära. Jag är lite tveksam till materialet dock för många jultröjor är tjockare och tillverkade på annat sätt än en vanligt T-shirt. Just den biten tåls att tänka på.

Som tur är går de att kavla upp vilket blir rätt snyggt med och då blir det nästan som en T-shirt. Misstänker att jag får nöja mig med det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *