Snygga loftsängar för barn i skolan

loftsäng-för-barn

Att dekorera barnrum är väldigt kul då man gärna kan experimentera med starka färger och avvikande design från resten av hushållet. För mig får ett barnrum gärna se ut som ett barnrum och då kan man våga ta det där extra steget.

När barnen börjat skolan brukar det krävas ett skrivbord där barnen kan sitta och göra läxor. Idag innebär det förmodligen även att man bör kunna ha plats till en bärbar dator där som de kan göra arbeten på. För att få plats med allt detta brukar jag rekommendera en loftsäng. Loftsängen gör att man få in väldigt många möbler få en väldigt liten golvyta och ofta blir det väldigt bra.

På bilden ovan syns det hur både skrivbord och förvaring i form av en bokhylla ryms under sängen. Den enda egentliga extra platsen till skillnad från en vanlig säng är stegen upp till sängen och här finns det flera olika varianter där bilden visar en lutande stege. Det finns dock även helt lodräta stegar och tar då ännu mindre plats utåt.

Att ha en loftsäng i ett barnrum öppnar upp för mer golvyta att leka på och plats för fler möbler. När barnen kommer upp i högstadiet brukar behovet av mer kläder uppstå och många önskar säkert att de hade en egen myshörna med soffa och egen TV. Om man har en loftsäng så är detta möjligt och loftsängen behöver inte se ut som något gjort för barn om man inte vill.

Det finns även möjligheten att bygga en egen loftsäng. Har man högt i tak kan faktiskt detta vara riktigt snyggt och passar även vuxna människor. I mindre lägenheter är det t.ex. inte ovanligt med ett sovloft om det är högt i tak. Det kan bli riktigt mysigt och påminner ju mycket om en loftsäng.

3 svar på ”Snygga loftsängar för barn i skolan”

  1. Hej!

    Vart hittar man loftsängen på bilden? Har sökt på google bilder men hittar inte någon butik som säljer den.

    Mvh Mats

  2. Hej den loftsäng en so ni har på bilden, finns den fortfarande att köpa, för jag kan inte hitta den någon stans. Skulle vara tacksam för hjälp var jag kan hitta den.

  3. Det är fullt möjligt att det är en modell som inte går att få tag på i Sverige längre. Kanske t.o.m. så att den inte ens tillverkas längre. Jag har också försökt hitta den igen men jag kan tyvärr inte ge något svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *