Praktiskt med bäddsoffa i vardagsrummet

bäddsoffa

Att flytta in till storstäder och bo centralt har aldrig varit mer populärt än vad det är idag. Priserna på centrala lägenheter är dock väldigt höga och det medför ofta att man inte har några extra rum över utan där man faktiskt använder ytan man köpt.

Detta gör att ett gästrum oftast inte står högst på agendan när man flyttar in till centrum, men samtidigt kanske man vill ha en extra bädd om någon besöker en och vill sova över. Det är inte så konstigt heller då en central lägenhet ofta hamnar i fokus i sådana här tillfällen.

Moderna lägenheter har ofta ett ganska stor vardagsrum och inte allt för sällan går det dessutom samman med köket. Detta kan göra det möjligt att köpa en stor bäddsoffa och därmed få det bästa ur två världar.

Idag finns det väldigt stora och snygga bäddsoffor som ser ut som en helt vanlig soffa men som samtidigt kan ge sovplats åt två personer väldigt snabbt. På bilden ovan syns en ganska stor soffa med divan och schäslong som har en utfälld bädd som ger en väldigt stor bäddyta totalt sätt.

Bäddsoffor är idag heller inte speciellt dyra och modellen ovan ligger på ca 7000 kronor vilket många vanliga soffor med liknande utformning också gör. Bor du centralt i en liten lägenheten och planerar att köpa en ny soffa så borde du absolut även titta på bäddsoffor då det ger helt andra möjligheter för familj och vänner att hälsa på och umgås. Klicka här för att komma till bäddsoffor.nu där du kan få mer inspiration och hjälp att köpa en bäddsoffa online.

 

2 svar på ”Praktiskt med bäddsoffa i vardagsrummet”

  1. Hej. Undrar vad har händ med oazen butiken som informerade soffgrupp från Polen? Dem hade jette fina soffor och jag är utse efter en.
    Mvh Alexandra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *