Beställa muggar med eget tryck på?

mugg-med-eget-tryckMöbelvaruhuset som jag jobbar på vill beställa in koppar och muggar med eget tryck på som vi ska använda till lite olika saker. Jag kan ingenting alls om sånt här och det kan knappast chefen heller så det gäller att göra lite research innan man lägger en order.

Vi hade i alla fall tänkt köpa in ett stort antal muggar med eget tryck på, alltså vårt företagsnamn, adress m.m. Dessa muggar hade vi sedan tänkt att dels använda själva i fikarummet och dels ska alla anställda få en uppsättning att använda själv eller ge bort. Vi ska även skänka muggar till en fritidsorganisation som önskat detta och kanske även sälja dem väldigt billigt vid kassan i butiken (rent inköpspris + moms då). Kanske lägger vi på en tia som går till någon hjälporganisation så att man känner att man får något mer än bara en reklamprodukt 🙂

Målet med denna satsning är att helt enkelt sprida reklam för vårt företag och därför har vi heller inget vinstintresse alls i själva försäljningen av muggen. Vi hoppas ju såklart att det efter en tid finns några hundra muggar utspridda i olika hem och arbetsplatser. Att köpa just en mugg är ju ett bra sätt om man behöver en egen mugg på jobbet så man slipper ta med en från sin egna uppsättning.

Vi har sökt och jämfört flera företag som kan leverera muggar med eget tryck och vi tror vi hittat ett klockrent företag. T&S Reklam tror jag de heter baserat på logotypen. De har förutom muggar ett stort antal andra reklamprodukter som du kan trycka upp olika budskap, logotyper eller vad du nu önskar dig.

Det som återstår nu är att välja vilken modell vi ska välja. Vi vill inte välja en allt för billig mugg då vi vill att det ska kännas gediget och bra när man håller i den. Samtidigt vill vi inte att kostnaden per mugg sticker iväg allt för mycket om de ska säljas i butik. Runt 30 kronor för muggen och där då dessutom 10 kronor går till t.ex. UNHCR hade varit riktigt bra tycker vi, vilket gör att vi vill ligga runt 20 kr per mugg i inköpspris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *