Halloween 2015 – Amerikanska högtiden närmar sig

Man börjar känna av att Halloween närmar sig eller det har man egentligen redan gjort i över en vecka då livsmedelsbutiker börjar ställa fram dekorationer, maskeradkostymer och annat som man kan tänkas vilja köpa för att gå eller arrangera en Halloweenfest.

Nu är det mindre än två veckor kvar till Halloween och de som ska arrangera en fest har förmodligen redan planerat detta sedan länge och bjudit in. Har man ännu inte fått någon inbjudan så är det nog hög tid att bjuda in om man själv vill få ihop något och så får man hoppas att alla kan på så kort varsel.

Jag gillar Halloween men främst ur ett dekorationsperspektiv för så väl inredning som trädgårdsdekorationer. Att klä ut mig och gå på fest är väl kul det med, men har man gjort det några år så tappar det lite tjusning tycker jag. Det hade dock varit kul att åka över till USA och se hur dem har det under denna högtid. Halloween är ju trots allt en väldigt stor högtid där, fast och andra sidan firar de sina högtider mycket mer än vi svenskar i allmänt gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *